Polsko od 799 Kč
Zobrazit zájezdy

Zimní Wroclaw, vánoční trhy

Vloženo: 4. prosince 2019
Poslední příspěvek: 5. prosince 2019
legenda legenda /
HankaLamb
legenda legenda / před 4 lety
HankaLamb
Čeká mě víkend ve Wroclawy, máte někdo tipy kam zajít, co navštívit, kde jsou trhy? DĚKUJI

Odpovědi 2 odpovědi

Lola
stálá členka stálá členka /
Lola
stálá členka stálá členka / před 4 lety
Lola
před 4 lety
@HankaLamb ~ Vratislav je hrozně krásná. Většina budov je zrekonstruovaných a centrum je moc pěkné. Moc se mi líbil Rynek a centrum, kostely, které jsou večer nasvícené a okolí řeky. Vánoční Vratislav doporučují i samotní Poláci. Mrkněte se tady na mapičku, kde uvidíte, jak to tam letos mají a kam jít: www.jarmarkbozonarodzeniowy… Trhy jsou propojené a návštěva nám minulý rok zabrala skoro 3 hodiny. V Bajkowy lasek bývají atrakce pro děti. Pokud vám bude zima byly tam takové domečky na zahřátí, kde si dáte svařáka a posedíte na lavičce. Všechno je tam hodně poctivé, často ručně vyrobené, žádní vietnamci s nudlema nebo kebab. Krásná atmosféra. Pokud budete mít více času třeba i druhý den na snídani a kávu, tak navštivte Giselle kavárnu. Občas se tam čeká u dveří, než se uvolní nějaké místo, ale stojí to za to. Jinak koukejte po trpaslíčcích.
Adriana
nový člen nový člen /
Adriana
nový člen nový člen / před 4 lety
Adriana
před 4 lety
@Lola ~ Krakov i Vratislav mají opravdu krásnou atmosféru. Trhy jsou moc hezké, když padne tma, to vše krásně svítí, hrají koledy, jídlo fantastické. Přijeli jsme už dopoledne a stihli navštívit ještě Kolejkowo - perfektní věc pokud máte rádi mašinky. Dali jsme si oběd a odpoledne šli na trhy, odjížděli jsme v sedm večer. S těmi trpaslíky jste mi připomněla.. měli jsme na ně stáhnutou aplikaci Go Wroclaw Krasnale, která vám ukazuje, jak daleko jste o trpaslíka, takhle si je pak můžete odškrtat a odlovit všechny. dětem se to moc líbilo.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů