Vídeň od 499 Kč
Zobrazit zájezdy

Vídeň vánoční trhy

Vloženo: 23. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 5. prosince 2019
legenda legenda /
HankaLamb
legenda legenda / před 4 lety
HankaLamb
Dobrý den, máte nějaké zkušenosti s trhy ve Vídni? Na jaká mista vyrazit? Co stojí za ochutnání? Co dalšího lze v zimě ve Vídni podniknout? Děkuji za tipy

Odpovědi 4 odpovědi

Darina
věrná členka věrná členka /
Darina
věrná členka věrná členka / před 4 lety
Darina
před 4 lety
@HankaLamb ~ Ve Vídni je trhů několik, většina lidí míří tradičně k radnici. Menší jsou pak po celým centru, prakticky co kostel, to trh..Přišlo mi to takový dost komerční proti třeba polským trhům, ale jinak hezký. Svařák a punč 4 eura. Já se vždycky těšim na pečené kaštany. hodně klobás, různý buchty takový velký. Minulý rok jsme si byli zabruslit v městském parku a to bylo opravdu moc hezký.
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@HankaLamb ~ Dobrý večer,
za mě má Vídeň nejlepší vánoční atmosféru ze všech měst, kde jsem byla. Jen není úplně vhodné sem jezdit o víkendu. V těch davech lidí si to člověk totiž pak vůbec neužije. Každopádně my vždy chodíme na menší a méně známé trhy - Freyung a Spittelberg jsou super. Z těch profláklejších máme hodně rádi trhy u Belvederu, na Maria-Theresien platz a na náměstí Karlsplatz.
Adriana
nový člen nový člen /
Adriana
nový člen nový člen / před 4 lety
Adriana
před 4 lety
@HankaLamb ~ Vídeň je pěkná. Před radnicí je trochu šrumec, ale trhy u Schönbrunnu jsou klidnější a je tam krapet toho císařského kouzla. Jinak jestli ještě mohu doporučit tak Nürnberg nebo Budapešť!
Chicco
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Chicco
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Chicco
před 4 lety
@HankaLamb ~ Vídeň už je hrozná tlačenice komerční..Nám se líbil Salzburg, má úžasnou atmosféru, hrad, tak akorát lidí. Skvělou atmosféru má také Bamberg - málo lidí, nádherný je i Innsbruck, nostalgicky domácké a romantické jsou trhy v malých městečkách okolo jezera Wolfgang see - tam se dá mezi městy i přeplout na parníku. A nejkrásnější adventní zážitek jsou města Goslar a Quedlinburg.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů