Bibione od 1 042 Kč
Zobrazit zájezdy

Doporučte kempy v Bibione

Vloženo: 7. ledna 2020
Poslední příspěvek: 3. února 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
JendaMašek
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
JendaMašek
Máte prosím někdo zkušenosti s levnějším ubytováním v Bibione jen tak na blind uprostřed sezóny? A jak je to třeba s kempy a se stanem, místo se najde vždy? Případně doporučení na konkrétní kemp? Dík moc

Odpovědi 3 odpovědi

Giorgio
nový člen nový člen /
Giorgio
nový člen nový člen / před 4 lety
Giorgio
před 4 lety
@JendaMašek ~ Tohle se radí dost špatně, každý má jiné požadavky na vypavení a služby kempu či dohozí vzdálenost “mezi lidi”. Celá Italie je kempařům velice nakloněna. Buhužel je v nich v hlavní sezóně dost draho a přeplněno, ve většině striktně turnus sobota-sobota. Na blind to v lokalitě Bibione, Caorle, Jesolo může být o hledání, ale vždy se něco najde. O prázdninách může být kratší ubytování problém.
V Bibione bych asi volil část Bibione-Pineta.
Nevím zda máte nějaký osobní vztah k Bibione, a zkuste mrknout na oblast Cavallino, hodně kempů, přírodní rezervace, klidnější, žádné obrovské hotely. Je to vlastně 12km poloostrov od Lido di Jesolo na západ, směr Punta Sabbioni. Případně tady www.camping.it
Petr7
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Petr7
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Petr7
před 4 lety
@JendaMašek ~ jestli můžu poradit, tak nahoru do Itálie jezdíme řadu let. Fakt je to trochu o hledání, ale když nechce člověk mít apartmán přímo u pláže, tak se dá vybrat za slušnou cenu. Nám se nejvíc líbilo v Bibione Pineda "lucyholiday.cz/bibione…. Je tam spousta cestiček pod borovicemi a větší klid než v nejrušnější části Bibione Spiaggia. Super třeba pro ranní utužení fyzičky. Do kempů moc nejezdíme, protože tam bývá hodně plno a rušno celou noc. Navíc v apartmánech je včechno nádobí, lidnice a nemusíte stát frontu na sociálky Caorle a Jesolo bude určitě dražší. V Bibione nebo Lignanu se ještě teď v zimě dá najít fajn byteček.
Elvíra
nový člen nový člen /
Elvíra
nový člen nový člen / před 4 lety
Elvíra
před 4 lety
@JendaMašek ~ Camp Dune, 38 euro za noc pro dva i se stanem a autem. Seženeš v pohodě, když přijedeš i v sezóně. Jinak můžete jet kousek dál, je to levnější - dvě osoby, stan a auto vás vyjde do 20 eur. Doporučuju camp Pra Delle Torri.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů