Egypt od 7 090 Kč
Zobrazit zájezdy

Bezpečnost

Vloženo: 27. prosince 2019
Poslední příspěvek: 11. ledna 2020
Davir
Za 6 měsiců jedeme do Egypta ale nevím jestli je to dobrý nápad docela se bojím nikdy jsem tam nebyl prosím poraďte mi děkuji

Odpovědi 4 odpovědi

Tomš
před 7 lety
Pročtěte si starší diskuze už se to tu probíralo.Já se třeba v Hurghadě cítím stejně jako v Praze jen je rozdíl v tom že místo policie tam mají víc vojáků.Nemáte se čeho bát ,jen směle do toho a užijte si dovolenou .
HelaB
před 7 lety
Jezdíme několikrát ročně, dost cestujeme bez ck a v pohodě. Ale jestli se bojíš a dovolenou by sis neužil naplno, tak zvol jinou destinaci.
Bliki
před 7 lety
O bezpečnosti v Egyptě se toho napsalo už hodně, je na každém ať se rozhodne, jak se cíti. My jsme byli minulý rok na jaře a cítili jsme se bezpečně, ale nikdy a nikdo nemůže zaručit 100% bezpečnost. Dvakrát jsme byli v Sahll Hashees hotel Sunruse Premier 5 *vše Top.
Wincenzzo
před 7 lety
Nejlepsi bezpecnost v Egypte je bezkonkurencne v Marsa Alam... nejmensi v letoviscich na Sinaji(sharm el sheikh, taba), v centru Hurghada vzhledem k davum lidi a silenemu hluku, hustemu provozu... bych se taky necitil nejlepe...

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.