Elba (ostrov) od 2 550 Kč
Zobrazit zájezdy

Jaké jsou ceny na Elbě?

Vloženo: 23. ledna 2020
Poslední příspěvek: 31. ledna 2020
nová členka nová členka /
JuKačka
nová členka nová členka / před 4 lety
JuKačka
Víte někdo jaké jsou ceny na Elbě? Moc informací co se týká ostrova Elba jsem v diskuzích nenašla. Víte někdo jak se pohybují ceny v restauracích a tak všeobecně potravin v obchodech? Je to levná destinace pro baťůžkáře?

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@JuKačka ~ Zdravím,
podle mě jde každá země procestovat lowcostově, záleží jak vysoké máte nároky. Doporučuji se na Elbě vyhnout menším minimarketům v letoviscích, kde bývají potraviny většinou předražené. Místo toho nakupujte ve velkých supermarketech jako je Coop nebo Conad, kterých je na ostrově několik. Ceny v supermarketech jsou hodně podobné cenám v Česku. Zejména potraviny jako je rýže, těstoviny, konzervy, pomeranče nebo jablka zde pořídíte vcelku levně. Stravování ve restauracích je samozřejmě dražší, ceny za hlavní chod v levnějších podnicích začínají na 8 euro.
JuKačka
nová členka nová členka /
JuKačka
nová členka nová členka / před 4 lety
JuKačka
před 4 lety
@Kristýna ~ Super díky. A jak je to tam s hromadnou dopravou? Kolik stojí jízdné, kde se kupuje lístek a případně jak se označuje? Je to jako u nás, kdy ho koupím u řidiče a nic už neoznačuju?
Darina
věrná členka věrná členka /
Darina
věrná členka věrná členka / před 4 lety
Darina
před 4 lety
@JuKačka ~ Lístky se tam kupují podobně jako u nás. Nastoupíte, řeknete kam jedete a řidič vám prodá lístek od 1,70 euro podle vzdálenosti. Dají se koupit i v tabácích někde ve městě o něco levnější nebo v kempu nám prodala přímo ta paní, co v kempu dělala. jestli budete jezdit hodně (každý den) tak nejvýhodnější je koupit si týdenní neomezenou jízdenku za cca 22 euro. Na přesnost zdejší dopravy nespoléhej zpoždění je na denním pořádku..

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů