Tapolca od 3 189 Kč
Zobrazit zájezdy

Jeskynní lázně Miskolc Tapolca

Vloženo: 19. února 2020
Poslední příspěvek: 20. února 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
KubíkO
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
KubíkO
DObrý večer, během jarních prázdnin navštívíme s přítelkyní Maďarsko. Představoval bych se nějaké termální lázně s "wow efektem". Zalíbily se mi jeskynní lázně Miskolc Tapolca, prý tam jsou krásné jeskyně. Je tam teplá voda (tj aspoň 34 stupňů)? A jsou tam aspoň nějaké atrakce? Kdyby někdo ještě někdo tušil kolik je vstupné nebo mi hodil link na ceník, budu vděčný.

Odpovědi 3 odpovědi

Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 4 lety
Sally
před 4 lety
Byli jsem tam v lednu 2011, kdy jsme byli ubytováni v Egeru kousek od "Údolí krásných žen" a do těchto lázní jsme přejížděli. Jsou zajímavé, v hale s vodopády bylo poněkud chladněji. Atrakce uvnitř nebyly žádné,co bylo venku nefungovalo. Lázně jsou zajímavé hlavně těmi tunely. Voda má okolo 31 stupňů. Nedaleko odsud jsou termály Egerszalók, kde jsou v okolí travertinové misky jako v Pamukkale v Turecku. Ale lázně jsou především léčebné.
Darina
věrná členka věrná členka /
Darina
věrná členka věrná členka / před 4 lety
Darina
před 4 lety
@KubíkO ~ V těch jeskyních je poměrně chladná voda, ale je to tam moc hezké. Jsou tam i klasické bazény s teplejší vodou na ohřátí. Nám se líbily termální lázně Cascade poblíž Egeru, jsou podobné a bylo tam méně lidí.
Arne1
legenda legenda /
Arne1
legenda legenda / před 4 lety
Arne1
před 4 lety
Souhlas s Darinou. Když jsem tam byl kdysi v létě, tak jsem byl nadšenej. Předloni jsem tam byl na podzim, a byla mně vyloženě zima.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů