Bulharsko od 2 588 Kč
Zobrazit zájezdy

Noční život

Vloženo: 23. června 2020
Poslední příspěvek: 17. října 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Beata
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Beata
Dobrý den. Rada bych se zeptala, ktere letovisko je idealni pro 2 mlade lidi, kteri se chteji o dovolene pobavit. Bary, diskoteky, tanecni kluby apod. Bude od cervence vubec vse otevrene? Nechceme nudu... Budu rada za pomoc s destinaci, popripade i konkretnim hotelem ve stredni cenove relaci. Dekuji za odpovedi

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@Beata ~ Hezký den,
mezi nejlepší párty letoviska v Evropě určitě patří ostrovy Ibiza a Mallorca, letoviska Malaga nebo Lloret de Mar ve Španělsku, Malta, Ayia Napa na Kypru, Heraklion a Malia na Krétě, ostrov Mykonos, Ios a Rhodos v Řecku, ostrov Hvar v Chorvatsku, Rimini a Riccione v Itálii, Slunečné pobřeží v Bulharsku nebo Albufeira v Portugalsku.
Aktuální situace s otevřením klubů se neustále mění, a tudíž není jasné, kdy se noční život navrátí do letovisek zpět. Například na Ibize jsou již povolené párty s omezením (max. 300 osob apod.), avšak některé známé kluby se rozhodly, že v letošní sezóně neotevřou vůbec. Nebo na ostrově Mykonos, který je jedním z nejpopulárnějších párty míst v Evropě vůbec, jsou stále zavedená přísná opatření a kluby zůstávají zavřené.
Doporučuji tedy sledovat aktuální vývoj a poté se rozhodnout. Je ale jasné, že tak rušná letoviska jak je známé z minulých let, letos praskat ve švech nebudou.
Martin74
nový člen nový člen /
Martin74
nový člen nový člen / před 4 lety
Martin74
před 4 lety
Pokud je řeč o Bulharsku tak topovka je určitě Slunečné pobřeží.
Co se výběru hotelu týče, tak si vyber podle parametrů na bookingu a pak si hotel najdi přes google a oslov ho přímo.
Gustavo-Woltmann
nový člen nový člen /
Gustavo-Woltmann
nový člen nový člen / před 4 lety
Gustavo-Woltmann
před 4 lety
Rozhodně bych volil Slunečné pobřeží. S přítelkyní jsem byl zde za úplně stejným účelem a nemělo to chybu. Levné ceny za vše, všude bary, restaurace, diskotéky, kluby a je jedno, kolik je hodin a co je za den. Moře taky úžasné. Vše je blízko a levné, jen doporučuji!
Gustavo Woltmann

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů