Storno poplatky CK Brenna

Vloženo: 27. května 2020
Poslední příspěvek: 20. srpna 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
anonym
Úplně hrozná zkušenost s CK Brenna. Datum odletu máme 22.8.2020. a když jsem chtěla zájezd zrušit už koncem března tak po nás chtěla CK Brenna storno poplatky 5280.-za jednu osobu při ceně zájezdu 11 695.- za osobu. Úplně nehorázná věc a tímto nás donutila vyčkávat a nerušit nic. Je-li bychom s ck Brenna už potřetí ale po letošní zkušenosti s jejich a nebojím se říct až vyděračským přístupem už nikdy více. Hana

Odpovědi 22 odpovědí

Darja21
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Darja21
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Darja21
před 4 lety
@Luftjarda ~ Logické možná, ale existují i jiná než logická řešení. Například slušná, férová, vstřícná, prostě jiná než LEX VOUCHER. Brenna nám zrušila let z Brna na Zakynthos 31.7. Měli jsme letět ve složení samoživitelka, dítě a já, objednavatelka, v lednu mi bude 65 let. Snažili jsme se s Brennou dohodnout, ale poslali nám LV jako ostatním. Jaké bylo potom moje překvapení, že Brenna vesele létá na Zakynthos z Brna v našich původních termínech. Nic nám neoznámili, nic nenabídli, prostě si nechali naší bezúročnou půjčku a soustředí se na nové klienty, kteří přinesou další peníze.
Grey
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Grey
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Grey
před 4 lety
@anonym ~ dobrý den ,máme s nima stejné zkusenosti!!! Meli jsme odletět 12.6 a do zaplaceni zajezdu tj.do 13.5. ,nám tvrdili i přes všechna opatření, ze zájezd není důvod rušit, ze se letá .13.5.jsme zaplatili druhou polovinu zajezdu a 14.5. nam oznámili,že zajezd ruší ! a tak nám na naši žádost vystavili Lex voucher.Na jejich iner.strankách dal prodávali zájezdy do Řecka a tak jsme si objednali jiný zajezd cca týden po našem plánovaném tedy zrušenem zajezdu. Osočili nás z účelovosti a ze zajezd je zrusen atd atd a ze se s námi víc bavit nebudou.Dle Zákona Lex voucher jsme je požádali o náhradní zajezd .30 denní lhůta prošla ,žádný zajezd nenabídli a natož peníze do 14.dni po lhůtě.Obratili jsme se na právníka s předžalobni výzvou k vrácení peněz. Zákon si vysvetluji po svém a nezbývá než soudní cesta. Platební rozkaz .Už s nima nikdy více, výsměch klientům, na Facebook vás po kritice hned vymažou a vyhrožují a jen si uveřejňují jak si užívají celé léto v Řecku....je to na soudni cestu ČOI. Strašný přístup!!!!

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů