Thajsko od 27 439 Kč
Zobrazit zájezdy

Opakovaný vstup

Vloženo: 2. listopadu 2020
Poslední příspěvek: 2. listopadu 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Kubas
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 3 lety
Kubas
Dobrý den, mohu se prosím zeptat, zda když priletim do Thajska a dobu kratší než 30 dnů na kterou tedy nepotřebuji vízum, mohu například po 25 dnech vycestovat do Kambodži třeba na týden a poté se opět vrátit do Thajska dalších 30 dnů bez víza? Dekuji

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 3 lety
Kristýna
před 3 lety
@Kubas ~ Dobrý den,
Ano je to možné. Já sama jsem takhle vstoupila do Thajska třikrát během 4 měsíců. Při opakovaném vstupu do země platí, že součet všech pobytů v 6-ti kalendářních měsících nesmí přesáhnout 90 dnů. Další možností je tzv. Single entry tourist visa, které si vyřídíte do 3 dnů za poplatek cca 800 Kč. Platí pro délku pobytu max. 60 dní. Za cca 3700 Kč si také můžete pořídit Multi entry tourist visa, které platí pro neomezený počet vstupů na dobu 6 měsíců od vydán. Jeden pobyt nesmí přesáhnout 60 dní, avšak celkový součet dní pobytu není omezen.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů