Turecko od 6 169 Kč
Zobrazit zájezdy

Písemný souhlas rodičů-dovolená v Turecku

Vloženo: 15. října 2021
Poslední příspěvek: 26. října 2021
lidas
Musím mít pro vnuka písemný souhlas u dovolené v Turecku? Jestli ano i někde ověřený?

Odpovědi 11 odpovědí

DanaDianaNoymi
před 5 lety
Ne nemusíte
Sally
před 5 lety
No netvrdil bych to až tak stoprocentně, vždy je jistější ten papír - souhlas mít. Doporučení nejen blue-style.
Kolegu nepustili přes hranice do Chorvatska a musel se pro souhlas vracet.
www.blue-style.cz/dulezite…
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Sally ~
@Sally ~ Já beru vnuka v pohodě do Egypta a létám od Blue Style. Žádný problém nikdy
Sally
před 5 lety
@DanaDianaNoymi ~ ja sice zatim neberu, ale nahoda je blbec. Navic tento odkaz byl primo od BS. A je tp i nekde na MZV, ale tam jsem to nenasel.
Ono nez mit potom problemy, tak ten jeden papir ....
Je to dfc. to same jako s pujcenym autem. Nekdy papir chcou a desetkrat ne. Ja osobne bych neriskoval.
lidas
před 5 lety
Také na stránkách MZV Turecka není zmínka.Asi pro jistotu vemu podepsaný formulář .Mám už u polské cestovky voucher 2 rok aspon že mi to prodloužili tak musím vyčerpat .Moc díky
Sally
před 5 lety
@lidas ~ ono vyridit papir je otazka casu a stoji to asi nejakou korunu. Ale sichr ist sichr. Jak jsem psal, kolega se vracel z Chorvatska.
Nahoda je blbec, devetadevadesatkrat nic a pak se najde nekdo, kdo to vyzaduje.
Od roku 1997 po nas nechteli ockovak/pas pro psy. Az v roce 2019 Madari pri navratu z Lefkady
Mikey
před 5 lety
Určitě doporučuji si souhlas vyřídit... Více v článku Nejčastější otazníky při cestování s dětmi. Vzor formuláře je ke stažení na MZV.
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@lidas ~ Nejlepší by bylo kontaktovat ministerstvo zahraničí
lidas
před 5 lety
@DanaDianaNoymi ~ Psala jsem ale žádná odpověd.
vinhifi
před 5 lety
Papír by měl být. Jak celník pozná, že dítě neunášíte ? To, že, projde 20 x bez problému není argument.
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Mikey ~ tento muž zná nejvíce ,zachovejte se dle jeho rad

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.