Djerba od 6 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Egypt s dětmi - kam ?

Vloženo: 13. března 2022
Poslední příspěvek: 1. května 2022
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 2 lety
anonym
Dobrý den, chtěli bychom s dětmi (3 a 5) v dubnu do Egypta do nějakého ***** hotelu, nikdy jsme tam nebyli, tak jsme se chtěli zeptat jestli je lepší Hurghada nebo Marsa Alam na koupání v moři pro děti a celkově ? Popřípadě jestli není lepší počkat do května na Djerbu třeba ... Mallorcu atd už jsme byli, tak jsme chtěli vyzkoušet něco jiného

Odpovědi 2 odpovědi

anonym
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
anonym
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před rokem
anonym
před rokem
@anonym ~
Krásny den, nevím či Vám to ešte pomože moja odpoveď. Ale odporúčam hotel White Albatros Resort. Prikladám link: www.tripadvisor.com/Hotel…
Je cca. 3 km od letiska, čo je pre tak malé deti po ceste lietadlom ideálne. Za 10 minút ste na hoteli, od centra Hurghady je to cca. 5 km, odporúčam. Ak by ste sa vidali do centra, odporúčam kupiť Egyptskú SIM kartu a jazdiť cez aplikáciu UBER, platíte dopredu, auta majú čisté, väčšinou nové a nezjednávajú cenu, kedže platíte kartou jazdu dopredu. V mori sa dá aj okúpať, čo je na EGYPT nezvyčajné v tejto destinácii.
DanaDianaNoymi
legenda legenda /
DanaDianaNoymi
legenda legenda / před rokem
DanaDianaNoymi
před rokem
@anonym ~ Já zase doporučuji Hurghadu ,hotel Sunrise Agua Joy od Blue style jiná cestovka jej nemá ,pláž pro děti perfektní ,skluzavky u bazénů. ,je jich 5 . Je to krásný hotel 4 hvězdičky velké pokoje s konvicí a je všude síť Wi-Fi i v pokojich ,na pláži zdarma . 5 minut od letiště a zároveň i centrum . A na pláži . Není třeba kupovat SIM kartu .Bílé malé autobusy jezdí za pakatel . 6 restauraci a hlavní ,pro děti zmrzlina i dospělé po celý den a cenově dostupny .Marsa je spíše na šnorchlování . Djerba je pěkná ,ale Středozemní moře už není tak čisté jako Rudé moře .A pevninu Tunisko už vůbec nebrat .

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů