Portugalsko od 11 299 Kč
Zobrazit zájezdy

Doporučte letovisko v Portugalsku

Vloženo: 18. září 2018
Poslední příspěvek: 5. května 2019
anonym
Ahoj! Kdo mi poradí které vybrat letovisko pro dovolenou v Portugalsku? Všichni vychvalují Arlgarve, že je to v podstatě jediná oblast v Portugalsku na koupání, jinde že je studená voda a žádné pěkné pláže a podobně. Moc tomu nevěřím - tak jestli máte někdo zkušenosti, napište. Dík

Odpovědi 6 odpovědí

Dáša
před 8 lety
Ano, máte pravdu. Algarve je opravdu jednou z nejhezčích oblastí na jižním pobřeží v Portugalsku. S krásnými plážemi a poměrně teplým mořem, které mívá i v září kolem krásných 23 stupňů. Konkrétně bych doporučila například pláže Praia da Rocha nebo Plaia Verde.
anonym
před 8 lety
Pokud chcete dovolenou na pláži s hezkými výlety po okolí, je Algarve určitě bezkonkurence - teda co se Portugalska týče. Ale jestli chcete vidět něco víc, navštívit památky, poznat Portugalsko myslím že je lepší vypravit se na sever. Pláže tam nejsou pravda tak skvostné a voda také nebývá teplá až do podzima ale města jako Porto, Coimbra i samotný Lisabon stojí za to. V tomto případě doporučuju některé z letovisek kolem města Obidos.
anonym
před 8 lety
Pokud chcete jet tedka a koupat se tak myslím je jediná možnost algarve. Západní pobřeží je mimo sezonu studené a vítr. Hezký to tam je, ale už se asi nevykoupete.
Kristýna
před 7 lety
Ahoj, nejkrásnější pláže opravdu najdete v Algarve, které jsou mimochodem jedny z nejkrásnějších pláží vůbec. Západní pobřeží Portugalska je divočejší, fouká vítr a jsou zde výborné podmínky pro surfování.
S teplotou vody mám ale opačnou zkušenost - byla jsem na začátku července na pobřeží Algarve, konkrétně v letovisku Albufeira, a voda měla pouhých 16 °C. Většina lidí se koupala v neoprénu, ale já jsem žádný neměla, tak jsem se chodila do vody pouze zchladit na asi 5 sekund. Naopak na plážích na západním pobřeží v okolí Lisabonu i Porta kam jsem poté jela, měla voda 22 °C. Líbili se mi pláže kolem Sintry a Cascais.
Zdena1
před 7 lety
Určitě bych doporučila jižní pláže Portugalska.Byli jsme v srpnu a západní pobřeží chladno a voda studená i když bylo slunečno.A zase dobré na památky.Projeli jsme Portugalsko celé a že jsme se nemohli koupat nám vůbec nevadilo.Je to krásná zem.
anaj
před 7 lety
@anonym ~ Algarve je krásné,mohu doporučit,byli jsme tam od 25.5. na 10 dní moc se nám tam líbilo,sice na dlouhé plavání to nebylo-voda svěží...ale bylo to fajn.Klidně bych tam jela znova.Janka

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.