Q Premium Resort

78% Velmi dobré na základě 222 recenzí
Q Premium Resort

Doporučené termíny

23. 8. (Pá) - 31. 8. 2024 (So)
Letecky z Prahy9 dní (8 nocí)
All inclusiveFirst minute
Klient nedoporučuje

Hotel Q Premium Turecko

Hotel Q Premium Turecko

30%Podprůměrné

Dovolená rozhodně neodpovídala 5* hotelu!

Co se týče pokoje, nebyl skoro žádný problém. Kromě plísně ve sprchovém koutě a nedostačujícímu osvětlení v pokoji.

Strava byla naprosto hrozná! žádný výběr, všude jen nakládaná kyselá zelenina, jídlo bez chuti, smažené věci byli dělané na přepáleném oleji. Ovoce v 5* hotelu..jablko a meloun, když už byly například třešně, nedostalo se na Vás protože před Vámi vše rozebrala ruská klientela. V okolí hotelu několik banánových plantáží, bohužel banán v restauraci ani jeden. Obsluha v restauraci naprosto neorganizovaná, nic nestíhala. Upatlané stoly, jídlo na zemi a pokud jste nebyl z Ruska tak se s Vámi ani nebavili. Takovouto 5* jsem opravdu ještě nezažila, bylo to horší než kdejaké 3* v Evropě. Špinavé talíře se zaschlým jídlem, skoro žádné mořské plody (jen jednou byli krabi), vše mastné a neochucené. V 5* hotelu si prostě nemohou dovolit po půl hodině co otevřeli restauraci Vám říct, že něco došlo. Z tohoto stravování jsme měli oba s přítelem zdravotní problémy, které mě dohnali dokonce na dva dny do nemocnice. Nikdy víc!

Ještě nesmím opomenout snídaňový cestovní balíček, vzhledem k tomu, že jsme odlítali v ranních hodinách. Jablko, dětský džusík, trojúhelníčkový sýr a máslo. To vše bez pečiva :D Přikládám i foto!

Vybavení hotelu bylo celkem dobré, čisté. Co se týče personálu, tak to už bylo poněkud horší. Neříkám, že všichni byli stejní, ale většinou upřednostňovali ruskou klientelu, jak při předbíhání ve frontě, tak s nimi i jinak komunikovali.

Pláž byla celkem pěkná, nějaké lehátko bylo vždy volné. Jen je možná čas zainvestovat do nových. Spoustu z nich bylo popraskaných a dá se říct ve špatném stavu. Moře bylo čisté a teplé. Jen by bylo potřeba napsat spíše oblázková pláž a nutné boty do vody. Písku opravdu na pláži ani při vstupu do vody moc nebylo.

Okolí hotelu bylo také v pořádku. Docházkovou vzdáleností obchody, stánky a celkem levný trh, který se koná každý pátek.

2* dávám jen proto, že Turecko jako takové je krásná země s možností mnoha výletů. Hotel samotný není špatný, celkem elegantní budova, pěkný dojem u vstupu, pokoj celkem dobrý 'pokud jste tedy zrovna neotevřeli balkon, kde smrděl přepálený tuk z restaurace). Bohužel jídlo byla katastrofa a s tím se pojili i zdravotní problémy, kvůli kterým nebylo možné si dovolenou užít. Řekla bych, že z dovolené jsme měli tak 20%. Nedokážu si představit, že bychom se přivezli děti. Opravdu už nikdy více a 5* hotel to rozhodně není. Spíše 3*. Nedoporučujeme!

Termín dovolené s partnerem: červenec 2021

Hodnocení
  • 20% Spokojenost / cena
  • 60% Pokoj
  • 70% Úklid
  • 50% Služby
  • 70% Lokalita
  • 30% Vybavení
Strava
  • 10% Špatná
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (3)/NeNe (1)

Další recenze naleznete na

Invia.cz
80% 194 recenzí
Zobrazit
Dovolená.cz
80% 19 recenzí
Zobrazit
Cestolino.cz
60% 9 recenzí
Zobrazit

Zájezdy a ubytování do hotelu Q Premium Resort nabízí


Může Vás zajímat