Berlin Golden Beach Hotel

75% Velmi dobré na základě 43 recenzí
Berlin Golden Beach Hotel

Doporučené termíny

12. 6. (St) - 19. 6. 2024 (St)
Letecky z Prahy8 dní
All inclusive
5. 7. (Pá) - 12. 7. 2024 (Pá)
Letecky8 dní (7 nocí)
All inclusive
Klient nedoporučuje

Velmi špatná dovolená

Velmi špatná dovolená

10%Špatné

Pokud potřebujete dostat zažívací potíže a k tomu jako bonus si dovést nového domácího mazlíčka, vřele doporučuji.

Strava rozmanitá, avšak nebyli jsme jediní kdo měl zažívací potíže. All inclusive bylo opravdu nešťastně řešeno na skupiny, kdy máte na snídani 1hodinu, na oběd 1hodinu a na večeři 1,5hodiny. Na webových stránkách je uvedeno: Snídaně 7.30-10.00 hodin, ale už zapomněli napsat, že po příjezdu dostane každý jinak barevný náramek a chodí se po skupinách. Takže každý den ráno budík na 7, aby jsme šli na 7.30 na snídani, protože jsme byli v první skupině. Číšníci a servírky byli strašně rychlí. Než si člověk zajde pro pití, zmizí vám ze stolu talíř s rozjezeným jídlem (i přesto že byly příbory rozloženy).

Úklid pokojů neprobíhá skoro vůbec. První den jsme dali uklízečce na postel 2 leva (tak jak jsme zvyklí z jiných hotelů dávat uklízečkám něco), a její práce spočívala v tom, že vzala 2 levy z postele, dala nám toaletní papír a šla pryč. Nevytírala podlahu, neměnila ručníky a o postelích ani nemluvím. Po stížnostech nám přišla po 3 dnech vytřít (jenom tak aby se neřeklo, pod postelí a pod stolem to kolem hadry ani nejelo) a dát nové povlečení. Od té doby jsme ji tam až do konce pobytu neviděli.

Jinak pokoj byl také kapitola sama o sobě. Vzhledem k tomu, že i před námi měl někdo na pokoji zažívací potíže, tak matrace tomu odpovídala. Když jsme oddělali prostěradlo, matrace byla plná hnědých fleků. Tohle opravdu ve 4* hotelu nečekáte. Peřiny a polštáře se nepraly asi od té doby co hotel postavili, protože šel vidět krásný kontrast bílého povlečení a žluté propocené peřiny. Pod matrací zbytky jídla a vlasy jako bonus. Od tohoto nepořádku se odvíjí i to, že jsme byli každý den ráno pokousaní od nějakého hmyzu (tečky vedle sebe v řetízku, tipujeme štěnice, ale to jen odhadujeme, nenechávali jsme si to potvrdit od doktora), a stejný případ nám hlásili i známí co byli ubytovaní ve vedlejším bloku C.

Jako výhled z pokoje jsme měli čističku, která strašně zapáchala a jela 24hodin denně(takže hluk jako když bydlíte vedle továrny), tudíž posezení na balkoně jsme ani nevyužili.

Pláž spíše pro plavce, pro děti určitě ne. Pokud chcete čistou pláž s pozvolným vstupem, běžte z druhé strany přístavu. Tam jsme si každý den pronajali za 8 leva slunečník na celý den a bylo to super.

Jako pozitivum bych chtěla uvést animační tým a delegáty.Celý den jel u hotelu program, kdy se střídaly aktivity pro dospělé s aktivitami pro děti, mezi tím i společné aktivity rodin, večer úplně nejlepší diskotéka pro děti, po které následoval program pro dospělé. Vše do 22 hodin. Animátoři byli skvělí k dětem, velmi milí a snaživí. Delegáti poradili, pomohli, organizovali i nějaké výlety, takže taky skvělí.

Určitě bych hotel nedoporučila známým, jsou zde na Zlatých píscích mnohem lepší hotely za podobnou cenu.

Foto jako důkaz nepřikládám, protože jsme si pokoj nefotili. Takovou hrůzu bych nikomu ze známých ukazovat nechtěla.

Někdo by mohl oponovat tím, že jsme si měli stěžovat a chtít výměnu pokoje, ale my dovolenou brali takovou jaká je a brali jsme hotel jako místo kde jen spíme.

Hotel určitě nemá 4*, spíše 2* nebo hostel.

Termín dovolené s partnerem: červenec 2022

Hodnocení
  • 10% Spokojenost / cena
  • 10% Pokoj
  • 10% Úklid
  • 10% Služby
  • 40% Lokalita
  • 10% Vybavení
Strava
  • 10% Špatná
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (1)/NeNe (1)

Další recenze naleznete na


Zájezdy a ubytování do hotelu Berlin Golden Beach Hotel nabízí


Může Vás zajímat