Hotel Porto Greco Village

74% Velmi dobré na základě 107 recenzí
Hotel Porto Greco Village

Doporučené termíny

18. 5. (So) - 25. 5. 2024 (So)
Letecky z Prahy8 dní (7 nocí)
All inclusive

Hotel Hotel Porto Greco Village se nalézá v lokalitě Hersonissos v Řecku. V nabídce je 1 056 zájezdů, nejlevnější je za 16 790 Kč a nejdražší vyjde na 58 890 Kč.

Celkově klienti ohodnotili hotel na 74 % na základě 107 recenzí. Návštěvníci si ubytování oblíbili především pro cenu ubytování, jídlo, služby, pořádek a úklid. A doporučují toto ubytování pro páry, přátele, jednotlivce, milovníky nočního života.


Aktuální nabídky zájezdů

12. 5. (Ne) - 19. 5. 2024 (Ne)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 8 dní (7 nocí)
Letecky z Prahy
12. 5. (Ne) - 25. 5. 2024 (So)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 14 dní (13 nocí)
Letecky z Prahy
12. 5. (Ne) - 26. 5. 2024 (Ne)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 15 dní (14 nocí)
Letecky z Prahy
18. 5. (So) - 25. 5. 2024 (So)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 8 dní (7 nocí)
Letecky z Prahy
18. 5. (So) - 26. 5. 2024 (Ne)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 9 dní (8 nocí)
Letecky z Prahy
18. 5. (So) - 27. 5. 2024 (Po)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 10 dní (9 nocí)
Letecky z Prahy
18. 5. (So) - 1. 6. 2024 (So)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 15 dní (14 nocí)
Letecky z Prahy
19. 5. (Ne) - 25. 5. 2024 (So)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 7 dní (6 nocí)
Letecky z Prahy
19. 5. (Ne) - 26. 5. 2024 (Ne)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 8 dní (7 nocí)
Letecky z Prahy
19. 5. (Ne) - 27. 5. 2024 (Po)
Hotel Porto Greco Village All inclusive 9 dní (8 nocí)
Letecky z Prahy

Recenze hotelu Hotel Porto Greco Village

Přidat recenzi

Hotel Porto Greco Village 20. nejlépe hodnocený hotel v lokalitě Hersonissos z 120 hotelů.

85% Poměr spokojenost / cena
80% Pokoj (vybavení, velikost, umístění)
90% Úklid (pokoje, společné prostory)
90% Služby ubytování (komunikace, řešení stížností...)
80% Lokalita ubytování
80% Vybavení ubytování (posilovna, SPA atd.)

Recenze

Invia.cz
76% 87 recenzí
Zobrazit
Dovolená.cz
60% 8 recenzí
Zobrazit
Dovolená.cz
60% 10 recenzí
Zobrazit
Cestolino.cz
90% 2 recenze
Zobrazit

Nejpřínosnější hodnocení

Klient doporučuje

Porto Greco Village

Porto Greco Village

100%Vynikající

Porto Greco Village můžeme vřele doporučit! Příjemné prostředí, velmi milý personál, vynikající jídlo a vcelku živé středisko. Hotel jsme si vybrali pro naši svatební cestu a rozhodně nelitujeme.

Hersonissos se nachází jen pár kilometrů od hlavního města, takže z letiště tu jste i s rozvážením dalších turistů do hodinky, autem za 20 minut. Doporučuji si předem nastudovat streetview, protože autobus vás s největší pravděpodobností, jako nás, vysadí u hlavní silnice a pak je nutné sejít uličkou k hotelu (cca 50m), ale hotel od silnice není vidět. Check in je od 15. hodin, ale po zapsání na recepci vám dají hned náramek all inclusive a můžete využívat všech služeb. Kufry si můžete za poplatek schovat ve skříňce (pozor, je na mince a po otevření musíte pro další uzavření vhodit další), ale ostatní si nechávali kufry volně v místnosti pro zavazadla a nic se neztratilo. Check out do 12. hodin, ale my odjížděli hodně brzy, takže nevíme. Než nám připravili pokoj, prošli jsme si město až k přístavu (cca 3 km), hlavní ulice i promenáda po pláži je lemovaná různými obchůdky, suvenýry, autopůjčovnami apod. Hodně živé město, vždy je na co koukat, zajít do jiné uličky, všechny propojují promenádu u pláže a hlavní silnici, takže se není kde ztratit. Hotel je složen z několika komplexů, je hodně bariérový, hodně schodů. Působí však velmi útulně a lepším dojmem než velký resort. Přes malou klidnou uličku je situován bar a pláže. Není v přímém centru, napravo od hotelu se nachází rušnější ulice, nalevo už jen hotely.

Pokoj: Bydleli jsme v rodinném pokoji 2+1 s výhledem na moře. Pokoj měl dvě místnosti, v první byl gauč a postel, ve druhé manželská postel. Z obou byl východ na terasu, která byla hodně prostorná. Jelikož jsme pobyt absolvovali v říjnu, klimatizaci jsme nepouštěli. Úklid probíhal denně. Pokoj čistý, v každém z domů jinak vybavený. V našem pokoji byli staré dveře na terasu a nové vybavení pokoje. Čisté a útulné. Doporučuji koupit něco proti komárům, je jich tam opravdu hodně a jsme celí poštípaní.

Stravování: All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře, zmrzlinu, snacky a k pití pivo, víno, kávu, čaj, nealko (post-mix) a alko, různé koktejly dne (možno zjistit na webových stránkách). Velký výběr z mezinárodní kuchyně a my si vždy vybrali nějakou specialitu krétské kuchyně (doporučuji se vždy podívat jako první, pak už ani není třeba moc koukat jinam), pečivo, saláty, zeleninu, ovoce a dortíky. Vybere si opravdu každý. Je možnost si objednat dřívější snídani (4-7 hod.) nebo balíček na cestu, pokud jedete na celodenní výlet.

Personál: Velmi milý a vstřícný personál, jak na recepci, baru, tak i v restauraci. Číšníci na úklid nádobí s vámi vždy prohodí pár milých slov, zeptají se, jak se máte, zda je vše v pořádku. Na recepci se vším poradí. Mají naučných i pár slov vašeho jazyka, což velmi potěší.

Pláž a moře: Pobřeží je skalnaté, u hotelu se přes ulici nachází uměle vytvořené pláže, kde je navezen písek. Mělčina sahá hodně daleko, vhodné pro děti. Lehátka a slunečníky za poplatek. My jsme nevyužili. Na této pláži jsme se koupali jen jednou, dvakrát jsme šli doleva (cca 1 km) až k hotelu Star beach, kde jsou pláže větší a větší hloubka. Moře čisté, pláž většinou písčitá, jen jednu jsme viděli kamenitou.

Okolí hotelu: Hodně živé město s rušnou hlavní ulicí, kde je krámek vedle krámku. Suvenýry, obchody s oblečením, potraviny, půjčovny aut, obchody s nabídkou výletů apod. Na promenádě u moře zase taverna za tavernou. Na hlavní silnici je několik zastávek autobusu (Heraklion nebo Malia a Agios Nikolaos, jezdí velmi často, doporučujeme). Také jsou zde zastávky vláčku, který má dvě trati a také doporučujeme se svést. My jeli tu kratší. Ve městě je pěkný přístav a také akvárium - malé, rodinné, interaktivní, doporučujeme. Také doporučujeme navštívit Amazonas Park, kde je krmení lemurů (nejezdí sem autobus) a nějakou z jeskyní, je to zajímavé. Absolvovali jsme výlet lodí na Spinalongu, moc krásný. Výlety vám cestovka určitě nabídne nebo se poraďte i na recepci.

Celkový dojem z hotelu je velmi skvělý, šaty dělají člověka a personál hotel. Všichni byli usměvaví, milí, poradili, pozdravili, poptali se, jak se máme. Celkově na nás udělali velký dojem. Moc se nám zde líbilo a doufáme, že se ještě někdy vrátíme.

Termín dovolené s partnerem: říjen 2022

Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (0)
Klient doporučuje
80%Vynikající

Termín dovolené s partnerem: srpen 2019

Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (0)

Fotogalerie hotelu Hotel Porto Greco Village

Hotel Porto Greco Village
Hotel Porto Greco Village
Hotel Porto Greco Village
Hotel Porto Greco Village
Hotel Porto Greco Village
Hotel Porto Greco Village
Hotel Porto Greco Village
Hotel Porto Greco Village

Co podniknout v okolí hotelu?

Chystáte se do lokality Hersonissos poprvé a přemýšlíte, co vidět v okolí hotelu, kam se vydat do restaurace, jaké výlety naplánovat? A jaká je vlastně dovolená v Řecku? Podívejte se na naše tipy...


Prohlédněte si podobné hotely v okolí

UbytováníHotel Porto Greco VillageHotel ThaliaHotel SergiosHotel Haris ApartmentsHotel Manos MariaHotel Hersonissos CentralPiskopiano Village
 
Hotel Porto Greco Village - Řecko, Hersonissos
Hotel Thalia - Řecko, HersonissosHotel Sergios - Řecko, HersonissosHotel Haris Apartments - Řecko, HersonissosHotel Manos Maria - Řecko, HersonissosHotel Hersonissos Central - Řecko, HersonissosPiskopiano Village - Řecko, Hersonissos
LokalitalokalitaHersonissoslokalitaHersonissoslokalitaHersonissoslokalitaHersonissoslokalitaHersonissoslokalitaHersonissoslokalitaHersonissos
Hodnocení
74%Velmi dobré
107 recenzí
76%Velmi dobré
4 recenze
70%Velmi dobré
37 recenzí
78%Velmi dobré
4 recenze
56%Dobré
14 recenzí
70%Velmi dobré
12 recenzí
84%Vynikající
99 recenzí
Cena od16 790 Kč-14 920 Kč--11 059 Kč-
Počet nabídek1 056-26--92-
Průměrná cena37 820 Kč-17 019 Kč--13 614 Kč-
  ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit

Často kladené otázky Hotel Porto Greco Village

Kde se Hotel Porto Greco Village nachází?

Hotel se nachází v Řecku v lokalitě Hersonissos.

Kolik stojí zájezdy do hotelu?

Aktuálně je v nabídce 1 056 zájezdů. Ceny začínají na 16 790 Kč, nejdražší zájezd stojí 58 890 Kč - prohlédnout aktuální nabídku zájezdů.

Kdo nabízí zájezdy?

Aktuálně naleznete nabídku pro Hotel Porto Greco Village od CK Blue Style.

Jak hodnotí hotel Hotel Porto Greco Village klienti?

Hodnocení hotelů je 74 % na základě 107 recenzí - přečíst recenze.

Pro koho je hotel vhodný?

Klienti doporučují toto ubytování pro páry, přátele, jednotlivce, milovníky nočního života - zobrazit doporučení.

Co oceňují klienti?

Klienti kladně hodnotí jídlo, cenu ubytování, pořádek a úklid, služby ubytování.