Caorle od 999 Kč
Zobrazit zájezdy

Aquapark v Caorle

Vloženo: 19. července 2019
Poslední příspěvek: 24. července 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
OriginalSince1930
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
OriginalSince1930
Aquapark v Caorle - Aquafollie. Jedeme koncem září, bude mít ještě otevřeno? Nevíte někdo? Rádi bysme tam vzali děti, ať se trochu vyblbnou. Našel jsem na internetu ceník, ale nevidím tam zda je možné koupit i rodinnou vstupenku a jestli se tam dá zaparkovat.

Odpovědi 2 odpovědi

Dáša
Administrátor Administrátor /
Dáša
Administrátor Administrátor / před 5 lety
Dáša
před 5 lety
@OriginalSince1930 ~ Dobrý den, akvapark v Caorle je otevřen od 1. června do 10. září. Co si pamatuji, tak nabízeli slevu na vstupné při vstupu po 14. hodině. Vstupenky si určitě kupte online, vyjde Vás to levněji a je to jediný způsob, jak zakoupit rodinnou vstupenku. Auto je možné dát na nehlídané parkoviště u akvaparku. Nebo pak v hotelech často bývají letáčky s akvaparkem, díky kterým je možné získat slevu cca 2 eura.
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
anonym
před 5 lety
Letos otevřeno do 10.9.2019, vždy 10-18.
Rodinná vstupenka není. Plná cena (od 140 cm) 25€,do 140 cm 20€,do 100 cm zdarma. Pokud jsou dětí větší, tak jsme kupovali 4 za cenu 3 přes místní agenturu Lampo. Byli jsme tam minulý týden.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů