Midoun od 8 890 Kč
Zobrazit zájezdy

Midoun trhy

Vloženo: 3. srpna 2019
Poslední příspěvek: 3. srpna 2019
nová členka nová členka /
Anka123
nová členka nová členka / před 5 lety
Anka123
Dobrý den, rádi bysme při naší dovolené navštívili také Midoun. Jsou tam prý pěkné místní trhy. Dají se tam i dnes opravdu sehnat originální výrobky nebo už je to všechno Čína? A navštívil jste někdo krokodýlí farmu?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Anka123 ~ Hezký den,
trhy v Midounu jsem navštívila, ale už je to pár let zpátky.. každopádně jsme si toho dovezli domů opravdu hodně včetně koberce, porcelánu, keramiky, kožené kabelky, koření a další drobné suvenýry. Každopádně některé výrobky jsme si původně kupovat ani nechtěli, ale jakmile si začnete něco prohlížet, tak si to už prakticky musíte koupit, jinak vás místní prodejci nepustí. Takže pokud nemáte zájem něco kupovat, raději se na to ani nedívejte. A další pravidlo je - rozhodně smlouvejte! Bez toho byste zaplatili klidně i desetinásobně víc než jakou má výrobek opravdu cenu. Určitě se zde dají najít pěkné místní věci včetně těch čínských, takže nekupujte hned to první co uvidíte.
Osobní zkušenost s krokodýlí farmou nemám, protože nám bohužel na ni už nezbyl čas.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů