Jordánsko od 19 622 Kč
Zobrazit zájezdy

Doba letu do Jordánska

Vloženo: 4. srpna 2019
Poslední příspěvek: 4. srpna 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
SweetRosé
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
SweetRosé
Dobrý den všem, zajímá mě doba letu do Jordánska. Jak dlouho trvá
let Praha Ammán? A kdy sehnat nejlevnější letenky? Je nám prakticky téměř jedno, jaké tam bude počasí, chceme podnikat hlavně výlety za poznáním. Nepotřebujeme se koupat.

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@SweetRosé ~ Dobrý večer,
let z Prahy do Ammánu trvá 4 hodiny a nejlevněji vás to vyjde s aerolinkou Ryanair. Alternativou je také možnost letět s Laudamotion z Vídně. Ceny z obou měst se ale pohybují přibližně stejně. Doporučuji se podívat přímo na "Vyhledávač cen" na stránkách Ryanairu zde, kde můžete letenky vyhledat podle ceny a hned uvidíte, v jakém termínu je cena nejnižší. Nejvýhodnější většinou bývá zakoupit letenky 1-2 měsíce před odletem.
Pro poznávání Jordánska je ideální vyjet v období října-prosince nebo období března-května kdy jsou teploty příjemné. V lednu a únoru může být chladněji a občas se stává, že i nasněží.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů