Černá Hora od 1 850 Kč
Zobrazit zájezdy

Ceny v Černé Hoře

Vloženo: 12. srpna 2019
Poslední příspěvek: 13. srpna 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Natalia_Š
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Natalia_Š
Dobrý den, byl jste někdo teď v Černé Hoře na dovolené? Jaké jsou ceny jídel v restauracích a ceny potravin v Černé Hoře, ať víme s jakou finální částkou za dovolenou máme cca počítat.

Odpovědi 2 odpovědi

Dvědecibílého
stálá členka stálá členka /
Dvědecibílého
stálá členka stálá členka / před 5 lety
Dvědecibílého
před 5 lety
@Natalia_Š ~ Byli jsme před 14 dny. Velká pizza kolem 5 euro, těstoviny (špagety, tagliatelle) také 5 euro. Ceasar salát 4 eura, burger 4 eura, čevapi s přílohou 5 euro, olihně na grilu 15 euro, kilo chobotnice na grilu 50 euro, guláš 4,5 eura, vařené vepřové koleno 5 euro, pljeskavica 5 euro. Za ty ceny porce obrovské a jídlo výborné. V obchodě dost podobné jako u nás. Klasika..něco dražší, něco levnější.
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
anonym
před 5 lety
@Natalia_Š ~ teď tu jsme. Utjeha, Ulcinj, Velky pisejak. Nejdráže v restauracích na velké plazi v ulcinju. Jinak Burger 2,5, pizzy kolem 5-8, jídla od 5 do průměr 10. Prostě podobné jak v Česku. Nejdražší je nealko pití... cola ,0.33 kolem 2 e. V obchodech podobné jak i nas. Dražší je pití a mléčné výrobky

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů