Phuket od 35 479 Kč
Zobrazit zájezdy

Nejlepší pláže na Phuketu

Vloženo: 22. srpna 2019
Poslední příspěvek: 28. listopadu 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
PetrFilip
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
PetrFilip
Ahoj, původně jsme chtěli letět do Bangkoku a odtud na Krabi. Ale nakonec jsme se rozhodli letět přímo na Phuket. Přijde nám mnohem zajímavější. Poradíte nám, kde jsou nejlepší pláže na Phuketu? Slyšel jsem o Patong beach, byl jste někdo i na dalších? Máte srovnání?

Odpovědi 4 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@PetrFilip ~ Zdravím,
pláži v Patongu se doporučuji vyhnout obloukem. Hnusnější a špinavější pláž jsem snad v životě neviděla. Patong je nejturističtější letovisko na Phuketu a doporučila bych se sem vydat jen těm, kteří chtějí zažít opravdu bláznivý noční život. Vzhledem k párty, které se zde odehrávají, je hlavní pláž otřesná.
Doporučuji se raději vydat na některou z jiných pláží - pěkná jsou například pláže Nai Harn, Kata Noi, Karon nebo menší pláže Freedom či Laem Sing (obě jsou ale placené).
Každopádně dle mě Thajsko nabízí mnohem krásnější pláže na jiných ostrovech (Ko Lipe, Ko Ngai, Ko Wai, Ko Kood, Ko Maak,..) a osobně bych se na Phuket na odpočinkovou dovolenou nevydala.
Štěpánka
nový člen nový člen /
Štěpánka
nový člen nový člen / před 5 lety
Štěpánka
před 5 lety
@PetrFilip ~ ahoj, Phuket je podle mě hodně precenovany, pokud chcete klid, tak jeďte jinam. Pláže se tam dají najít i pěkné a neprecpane, ale to se ptej spíš místních. Jinak je tam v sezóně dost Rusů. My jsme byli na Nai Harn uplně na jihu a celkem pěkně byly pláže poblíž letiště. Nevim název. Mně osobně se více líbilo na Koh Jum.
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
LenkaGazdova
před 5 lety
Ahoj, teď jsem byla týden na Phuketu...bydlela jsem v oblasti Rawai, která je výrazně klidnější než Patong a oproti návštěvě před 4 rokama, kdy jsem bydlela právě na Patongu, jsem byla absolutně nadšená. Je tam v okolí několik pěkných pláží i jedna neznámá, která ani není na mapě. Mám na Phuketu kamarádku, která tam žije a ta mě tam vzala. Plus mi poradila další místa, kam se jít podívat a které lidi moc neznají. Kromě těch je na Phuketu spousta dalších atrakcí, které stojí za to a na kterých, když budeš chtít, se můžeš turistům úplně vyhnout. Já jsem si například přivstala na východ slunce na Big Buddhu a byla jsem tam úplně sama. Výlet na okolní ostrovy se dá taky koupit ranní, takže kromě tebe tam bude jen pár lidí z tvojí skupinky. Takže vůbec bych se Phuketu nebála. A když pak budete chtít něco klidnějšího na relax, doporučuji třeba Ko Lantu, která má taky spoustu pláží i atrakcí nebo třeba Ko Ngai nebo Ko Phayam, které už jsou vyloženě jen na tu válečku u moře a relax. Moc hezký je taky NP Khao Sok, tam to máte z Phuketu taky kousek. Kontakt na tu kamarádku, co žije na Phuketu: www.facebook.com/profile.php… a na mém FB najdeš fotky, kde jsem byla i s popiskama: www.facebook.com…
Bětka
nový člen nový člen /
Bětka
nový člen nový člen / před 4 lety
Bětka
před 4 lety
@PetrFilip ~ My jsme byli na Phuketu, ale byl pro nás moc divoký a špinavý, tak jsme se přesunuli na Koh Tao, tam to bylo super. Dostali jsme se na skútru na spoustu malých plážiček atd. Furt jsme byli jinde, ale vraceli se spát stejně.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů