Benátky od 1 799 Kč
Zobrazit zájezdy

Autobusem do Benátek

Vloženo: 22. srpna 2019
Poslední příspěvek: 26. srpna 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
LosSalátos
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
LosSalátos
Zdravím, mám možnost jet autobusem do Benátek velmi levně, klasická poznávačka. Ale je to někde kolem 13 hodin na cestě, pak prohlídka města a zase zpátky. Jeli byste? Máte s tím někdo zkušenosti? Dalo se to zvládnout?

Odpovědi 4 odpovědi

Grizlík
nový člen nový člen /
Grizlík
nový člen nový člen / před 5 lety
Grizlík
před 5 lety
@LosSalátos ~ Počítej, že se může něco stát a může z toho být třeba 17 hodin..ale jako pokud tu cestu prospíš a nemáš s tím problém, tak ti to asi vadit nebude. Já už bych to dnes asi nejel.
Romana
věrná členka věrná členka /
Romana
věrná členka věrná členka / před 5 lety
Romana
před 5 lety
Jela jsem tak 3x. Večer odjezd z Brna, ráno příjezd do Benátek jeden celý den na Benátky nestačí, ale výlet stojí za to, lepší než nic
Ovča
věrný člen věrný člen /
Ovča
věrný člen věrný člen / před 5 lety
Ovča
před 5 lety
Pokud se jedná o noční přejezd, tak bych jela, člověk se v autobuse alespoň trochu vyspí a druhý den je docela fit, alespoň velkou část dne. Nedávno jsem letěla na víkend z Prahy, odlet v 6h ráno, tzn. vstávat ca. ve 3h, cesta na letiště a pak let, byla jsem z toho celý den navená, že jsem si řekla, že takhle brzké ranní odlety již ne, to už je lepší celá noc v autobuse, odpočinu si více.
anaj
věrná členka věrná členka /
anaj
věrná členka věrná členka / před 5 lety
anaj
před 5 lety
Jela jsem tak před 20 lety, dnes bych to už nedala, spát v buse nedokážu, tak druhý den velká únava, nemůže si ty krásy člověk vychutnat. Snad pro mladší ročníky. Za mě ne.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů