Benátky od 1 799 Kč
Zobrazit zájezdy

Památky aneb co vidět v Benátkách?

Vloženo: 27. srpna 2019
Poslední příspěvek: 28. srpna 2019
nový člen nový člen /
LucieN
nový člen nový člen / před 5 lety
LucieN
Prosím vás, co vidět a co navštívit za památky v Benátkách? Určitě chceme vidět dóžecí palác a most vzdechů, vystoupat na věž Campanile kvůli výhledu, kam se ještě podívat?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@LucieN ~ Zdravím,
určitě navštivte náměstí svatého Marka a baziliku, která je zevnitř opravdu úchvatná. Dále překrásný Canal Grande a most Ponte Rialto, počítejte však s tisíci turisty. Já jsem Benátky navštívila už čtyřikrát v rozmezí 10 let a pokaždé se most rekonstruoval a nebyl vidět. Tak snad budete mít větší štěstí. Také navštivte jednu z nejkrásnějších barokních bazilik Basilica di Santa Maria della Salute a také baziliku Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari, divadlo Teatro La Fenice, kouzelnou knihovnu libreria Acqua alta a čtvrtě Cannaregio a Dorsoduro. Stoprocentně si také udělejte výlet na ostrovy Burano a Murano, kam vás doveze tzv. vaporetto.
V Benátkách je mnohem více k vidění, nachází se zde stovka známých i méně známých památek a zákoutí. Doporučuji se ztratit v místních uličkách a zavítat do méně známých míst a čtvrtí, kde se často ocitnete sami a vychutnáte si atmosféru města nejlépe.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů