Benátky od 1 799 Kč
Zobrazit zájezdy

Ceny v Benátkách

Vloženo: 9. září 2019
Poslední příspěvek: 9. září 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Jindra_S
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Jindra_S
Dobrý den, zakoupila jsem si levnou letenku na září do Benátek. Budu tam mít 3 dny a zajímalo by na jaké ceny v Benátkách se připravit? Kolik si mám asi nachystat? Mám zajištěné pouze ubytování se snídaní. Děkuji

Odpovědi 1 odpověď

Ovča
věrný člen věrný člen /
Ovča
věrný člen věrný člen / před 5 lety
Ovča
před 5 lety
jak se to vezme.Benátky jsou drahé vůči zbytku Itálie, ale dá se ušeřit tím, že do kavárny nepůjdete v centru, ale na předměstí a jídlo si koupíte také na předměstí. Z nádraží lze celé centrum obejít pěšky, ušetříte za dopravu. Drahé je vstupné, do placených objektů se pod 10 EUR nedostanete a lodní doprava je také drahá, ovšem město lze obejít pěšky, na ostrovy u Benátek se můžete podívat podle vlastního zvážení. Já jsem v Benátkách neutratila nic, Bydlela jsem v Mestre, jehož centrum je nově opravené a vyplatí se mu věnovat aspoň půl dne. pak vlakem do Benátek, jízdné 1,5 eur v jednom směru. Jídlo, svačinu jsem si koupila v samoobsluze v Mestre a po Benátkách pěšky, navštěvovala jsem jen volně přístupné objekty, i tak se ne vše za jeden den stihne.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů