Djerba od 7 989 Kč
Zobrazit zájezdy

Ceny na Djerbě

Vloženo: 13. září 2019
Poslední příspěvek: 15. září 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Lečo
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Lečo
Ahoj, chci se zeptat, byl jste někdo letos v létě na dovolené na Djerbě? Máme vyhlídnutý hotel Holiday Beach Djerba & Aquapark. Prozraďte mi, jaké jsou ceny na Djerbě? V restauracích a potravin? Je potřeba se na ostrově Djerba něčeho obávat, co se týká jídla?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Lečo ~ Zdravím,
ceny v Tunisku se liší v závislosti na destinaci. Přímořská letoviska jsou mnohem dražší než například vnitrozemí země. Na Djerbě jsou ceny přibližně stejné jako u nás. Levně seženete především pečivo, mléčné výrobky, maso, rýži, některé druhy ovoce a zeleniny atd. Například kilo pomerančů seženete za cca 13 Kč, rajčata za 10 Kč, plato 12 vajec za 17 Kč nebo chleba za 3 Kč. I v restauracích se najíte za lepší ceny než v Česku. Za hlavní chod v levnější restauraci dáte okolo 45 Kč, v lepších restauracích od 90 Kč.
Abyste se vyhnuli případným střevním problémů, doporučuji nepít vodu z kohoutku (my si i zuby čistili balenou vodou), ovoce jíst pouze to, které si sami oloupete, pokrmy jezte vařené a čerstvé, a raději bych se vyhnula ledům v pití a zmrzlině.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů