Vídeň od 499 Kč
Zobrazit zájezdy

Vídeň - zámek Schönbrunn

Vloženo: 22. září 2019
Poslední příspěvek: 23. září 2019
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
Lada33
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 5 lety
Lada33
Ahoj všem, chystáme se navštívit na víkend Vídeň a pátráme co tam. Líbil se vám zámek Schönbrunn? Nevíte jaká je otevírací doba v říjnu? Platí se vstupné i na ty doplňkové atrakce, jako jsou ty zahrady, bludiště nebo Zoo nebo to je už v ceně?

Odpovědi 3 odpovědi

Esmeralda44
nový člen nový člen /
Esmeralda44
nový člen nový člen / před 5 lety
Esmeralda44
před 5 lety
@Lada33 ~ Dobrý večer, zámek Schönbrunn je přístupný po celý rok do 17:30. V létě o hodinu déle. Byli jsme tam zrovna před 14 dny s dětmi. Je to opravdu krásné místo, líbilo se tam i manželovi, který jinak na historii moc není. Ještě bych se tam chtěla podívat znovu na jaře, kdy to v zahradách všechno pěkně pokvete, to musí být krása. Všechny ty atrakce se samozřejmě platí zvlášť, akorát vstup do parku je zdarma. Je tam záhradní bludiště, vyhlídka Gloriette, princova zahrada, oranžérie, skleníky, dětské muzeum a dokonce tam jezdí vláček. Cena vstupného se liší dle toho jakou trasu si vyberete. My jsme si vybrali tu levnější za 14 euro/dospělý. Pokud se chystáte i na jiné památky nebo budete cestovat hromadnou dopravou, kupte si Vienna City Card.
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Lada33 ~ Zdravím,
návštěvu zámku určitě doporučuji, vnitřní prostory jsou opravdu velkolepé. Do zámeckého parku je vstup zadarmo, do vedlejšího labyrintu v Irrgarten nebo do zahrad Orangeriegarten se však vstup platí. Vstup stojí ale pouze okolo 5 euro. Můžete si zakoupit jednu z kombinovaných vstupenek, která zahrnuje návštěvu zámku, Glorriette, bludiště atd. K zakoupení online je najdete zde. Ceník při kombinaci návštěvy zámku a zoo najdete zde.
Otevírací doba zámku je do konce října od 8.00 do 17.30. Park je touto dobou otevřený od 6.30 do 19.00.
Dědek
nový člen nový člen /
Dědek
nový člen nový člen / před 5 lety
Dědek
před 5 lety
@Lada33 Zámek Schönbrunn je nádherný. Můžete si koupit lístek na menší okruh prohlídky. Jsou tam mimo jiné komnaty Sisy, Marie Terezie, Franze Josefa atd. Opravdu nádherné vybavení zámku.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů