Švýcarsko od 1 900 Kč
Zobrazit zájezdy

Švýcarská dálniční známka, kde koupit?

Vloženo: 11. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 14. listopadu 2019
nová členka nová členka /
ČíčaMíca
nová členka nová členka / před 4 lety
ČíčaMíca
Prosím cestoliňáci, jedeme navštívit Švýcarsko, konkrétně Ženevu. Kde se u nás dá koupit švýcarská dálníční známka? Narazila jsem na internetu na nějakou roční asi za 1000 Kč. To mi přijde zbytečný, ve Švýcarsku zase tak dlouho nebudeme a nemáme moc v plánu to tam projíždět. Je nějaká možnost, jak využít jejich dálnice například že bysme zaplatili nějaké jednorázové dálniční poplatky za ujeté kilometry, jako třeba v Chorvatsku, případně dá se koupit někde nějaká známka za méně na kratší dobu? Nejel jste někdo tuto trasu? Jinak mě napadlo, se Švýcarsku vyhnout úplně a vzít to přes Francii případně přes Itálii a přes ně dojet přímo do Ženevy, je to výhodnější alternativa? Děkuji moc

Odpovědi 1 odpověď

Cleopatra
stálá členka stálá členka /
Cleopatra
stálá členka stálá členka / před 4 lety
Cleopatra
před 4 lety
@ČíčaMíca ~ Ve Švýcarsku je možné koupit pouze roční dálniční známku za cca 1000 kč jak píšete.. Koupíte ji na čerpací stanici, nebo třeba na poště.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů