Vídeň od 499 Kč
Zobrazit zájezdy

Zoo Vídeň - stojí za návštěvu?

Vloženo: 20. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 21. listopadu 2019
nový člen nový člen /
JASMINA2
nový člen nový člen / před 4 lety
JASMINA2
Dobrý den, budeme ve Vídni a rádi bysme navštívili zoo Vídeň Tiergarten Schönbrunn. Koukala jsem, že cena vstupenek je 20 euro za dospělýho a 10 za dítě. Chtěla jsem zeptat zda se nějak liší ceny vstupného v létě, protože už teď mi to přijde, že to vstupné je dost drahé. Když si koupim vstupenku online, tak nebudeme aspoň stát ve frontě?

Odpovědi 2 odpovědi

Hanka54
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Hanka54
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Hanka54
před 4 lety
@JASMINA2 ~ My tam byli minulý rok vlakem z Pardubic, cesta 3,5 hodiny Regiojetem. Z nádraží se dá dostat k zoo metrem. Zoo i zámek jsou nádherné. Vstupné je takhle celý rok. Doporučuju jít na krmení pand, to se nám moc líbilo.
OJA
stálý člen stálý člen /
OJA
stálý člen stálý člen / před 4 lety
OJA
před 4 lety
@JASMINA2 ~ ZOO je nejstarší na světě ,v atmosféře světového dědictví UNESCO. Pravidelně oceňovaná mezi Top na světě.Vstup 20 euro je stále méně,než akvaparky a lanovky v oblasti Tater,za stejné peníze si člověk může dát třeba oběd v restauraci a to už i u nás, ani nemusí nikam jezdit.Front bych se nebála,nijak dramatické to není.Pokud si chcete zažít jak vypadá fronta,na to je skvělá Paříž.Tam hodina,či dvě se stojí všude ,kde je něco zajímavého.Zkrátka,pokud jezdíme na turistická místa,musíme s cenami počítat,vše je o prioritách.Osobně já tam byla nadšená a v budoucnu si výlet do ZOO za nejen pandami ráda zopakuji.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů