Vídeň od 599 Kč
Zobrazit zájezdy

Jak zjistit odkud to letí?

Vloženo: 21. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 12. února 2020
Vero
Dobry den. Jak pomoci cloveku na letisti Viden ktery neumi zadny jazyk, aby vedel kam ma jit? Stalo se totiz ze mu letadlo uletelo a tak ceka na dalsi ale neni si jisty jestli je na spravnem miste. Dekuji predem

Odpovědi 9 odpovědí

Arne1
před 7 lety
Někoho za ním poslat...
Někdo mu měl předem vysvětlit organizaci letiště na nějakém příkladu u nás. Pak už jsou všechna letiště stejná. Všude jsou cedulky, čísla přepážek (Gate), u gate jsou obrazovky s údaji o odbavovaných létadlech. Vídeň mi připadá jednodušší než Praha.
No a když neumí jazyk - koupit mu smartfon a do něj nainstalovat Google translator s příslušnými jazyky, jde to i offline. Ale ještě lepší mu do toho koupit nějaká data, dnes jsou za pár korun. Pak funguje překlad fotografovaného textu a případně i překlad mikrofon / reproduktor. Když ho mohou používat zdravotníci v Egyptě, tak by to snad komunikaci na letišti zvládlo.
pavel666
před 7 lety
to proboha snad ani nejde a konkrétně ve Vídni je to dost přehledný.A hlavně polovina personálu tam mluví slovensky a česky.
Sally
před 7 lety
Vídeň je snad jednodušší jak Ruzyně
pavel666
před 7 lety
No to bych jí chtěl vidět třeba v Atlantě,nebo Paříži.Vždyt všade jsou cedule,stojí pomocnej personál atd atd a vždy když někam jdeš kontrolujou letenku,jestli nejdeš blbě.Tohle by snad dal i slepej.
Sally
před 7 lety
@pavel666 ~ no pro Pariz jsem mel nachystane cedulky, ale zmakli jsme to
Cleopatra
před 7 lety
@Vero ~ jak to dopadlo?
pavel666
před 7 lety
@Sally ~ já už tam byl 4x a pokaždý jak byly dveře někdo u nich kontroloval letenky a posilal kam jit.Já jel tim busem az na konec akorát jsem si hlidal číslo brány kde vylezt -a tam uz zase čekali a kontrolovali.To Atlanta tam je metro a tam už nikdo nečeká a neradí,tam je to pokus omyl pokud máš na to čas
Berous
před 7 lety
Ahoj .Máte někdo zkušenosti s parkováním na letišti Vídeň ?Nebo poblíž?Berous.Diky za rady.
Arne1
před 7 lety
Z Vídně prozatím lítám jen s cestovkama, takže mám placené parkování Mazur Parking. Individuelně zatím nevím.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.