Vídeň od 499 Kč
Zobrazit zájezdy

Velikonoční trhy Vídeň, vaše zkušenosti

Vloženo: 29. ledna 2020
Poslední příspěvek: 31. ledna 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Anička_Medřická
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Anička_Medřická
Hezký den všem, jaké má velikonoční trhy Vídeň? Jezdíte jen na ty před zámkem Schönbrunn nebo i někam jinam? Nemáte někdo třeba i fotečky, jak to ve Vídni touhle dobou na Velikonoce vypadá? Děkuji

Odpovědi 2 odpovědi

Avia
nový člen nový člen /
Avia
nový člen nový člen / před 4 lety
Avia
před 4 lety
@Anička_Medřická ~ o svatcich je tam moc velky naval lidi a nebezpeci kradeze, lepsi je jet mimo svatky a vse si v klidu prohlednout, je toho dost k videni
BarevnáPastelka
nový člen nový člen /
BarevnáPastelka
nový člen nový člen / před 4 lety
BarevnáPastelka
před 4 lety
@Anička_Medřická ~ Ahoj Aničko, my jsme byli minulý rok v Schönbrunnu na nádvoří. Trhy byly hodně bohaté s hudebním programem a opravdu hodně lidí. Nahoru ke Glorietu jsme si připadali skoro jako na Václaváku. Na vyhlídku na Gloriet jsme ale nešli, skoro 5 euro nám přišlo hodně.
Cestou zpátky jsme objevili Strudelmuseum, kde se koná Strudelshow. Tam se můžete mrknout, jak vzniká proslulý vídeňský štrůdl a také ho ochutnat. Cena se liší podle toho, jestli k tomu chcete i kafe, horkou čokoládu atd.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů