Černá Hora od 1 850 Kč
Zobrazit zájezdy

Nejkrásnější místa Černé Hory?

Vloženo: 6. března 2020
Poslední příspěvek: 7. března 2020
nový člen nový člen /
Adriana
nový člen nový člen / před 4 lety
Adriana
Dobrý den, dcera píše práci do školy na téma nejkrásnější místa Černé Hory. My jsme tam nikdy nebyli a tak mě napadlo se zeptat tady, co vidět za zajímavosti, když tam člověk jede? Jaké nejhezčí památky v Černé Hoře vás při pobytu oslovili? Prostě doporučení co navštívit, aby to tam mohla napsat. Samozřejmě sedneme i nad Google, ale to jsou často doporučení CK a mě by zajímala realita.

Odpovědi 2 odpovědi

Jano
nový člen nový člen /
Jano
nový člen nový člen / před 4 lety
Jano
před 4 lety
Dobrý den,
Já jsem byl v Černé Hore v létě v roce 2015 a co bylo zajimavý tak město Kotor. Taky jsou tam nádherné hory kde se natáčel Vinetou. Název jsi nepamatují. Nezapomemenu na nádherné pláže, Skadarské Jazero. Můžete tam navštívit farmy, kde rodiny žijí jenom z vlastních produktu jako jsou pršut, sýry, víno, rakija, džem, med, likéry, atd.
Klidně bych zmínil jak vznikl název Černá Hora (Montenegro). Když tam zaprší tak hory z černají a když to videl nějaký cizinec tak zvolal Montenegro. Celkově Černá Hora je hezká krajina a doporučuji ne jenom psát o ni práci ale i navštívit ji. Planují tam ještě se jít podívat.
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@Adriana ~ Pěkný večer,
určitě bych také neopomenula překrásné hory a to především v národním parku Durmitor, dále kaňon Tara a městečka Budva, Sveti Stefan a Perast.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů