Bulharsko od 4 569 Kč
Zobrazit zájezdy

Je zákaz vycestovat do Bulharska letecky jako turista ?

Vloženo: 16. dubna 2020
Poslední příspěvek: 27. dubna 2020
Ladi
Dobrý den, četla jsem , že do Řecka se dá stále letět na dovolenou, že není v krizovych státech , dívala jsem se i na BLG, ale tam mají také jen pár kousků, tak zjištuji, zda je zákaz vstupu cizincům i do této země? Dovolená koncem května. Díky za odpověd

Odpovědi 5 odpovědí

anonym
před 6 lety
@Ladi ~ jak je to Řecka vstup nevím, ale nemůžete vyjet z České republiky bez závažného důvodu, navic letadla nelitají.
Mirka24
před 6 lety
@Ladi ~ doporučuji přečíst si včerejší příspěvek k tomuto tématu v sekci "Magazín" - "Novinky".
Darina
před 6 lety
@Ladi ~ Z Čr stále platí zákaz vycestování, kromě několika výjimek. Dneska jsem četla, že pokud se bude situace dobře vyvíjet v Bulharsku, vznikne speciální letecký koridor do Bulharska. Jednat pak budou i o Řecku.
ND
před 6 lety
@Ladi ~ Zdravim Vas. Ja jsem bulharka a delam delegata na Slunecne pobrezi. Ted je velka diskuze jak to bude v lete. Asi budou otevrene hoteli od 20.6. Tesime se na ten specialni letecky koridor. Zadni turista z Rumunsko neudelal storno na Bulharska jenom zmenili termin pobytu . Uvidime jak to dopadne
DanaDianaNoymi
před 6 lety
@Ladi ~ tak to bych také ráda věděla ale letadla nelétají

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.