Tunisko od 7 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Tunisko 100x jinak - veškeré info, pište, volejte.

Vloženo: 6. července 2020
Poslední příspěvek: 20. ledna 2021
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Alibaba
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Alibaba
Zajímá Vás arabská kultura, ale bojíte se vycestovat na vlastní pěst a na druhou stranu nechcete být uvězněni v hotelovém resortu mimo realitu prostřednictvím komerční CK ? Jsme češi občasně přebývající v Tunisku a nabízíme tyto služby:
-** AKTUÁLNÍ INFORMACE OHLEDNĚ CESTOVÁNÍ A KORONAVIRU V RÁMCI CELÉHO TUNISKA **
- konzultace o Tunisku jakéhokoliv charakteru (Tipy na místa, něco o místní kultuře atd.) I třeba jen nezávisle, ještě před odletem na Vaší zaplacenou dovolenou je fajn vědět co kde vidět, co jak funguje atd. a mít náskok před ostatními turisty.
- možnost zařízení dovolené na míru, sjednání ubytování, dopravy atd.
- služby průvodce po celém Tunisku a ostrově Djerba (je možno jet po ose vozem po celé zemi a navštívit tak místa, kam se běžný turista nedostane)
- dovoz drobných dárkových předmětů, či předmětů pro běžné užívání (téměř čehokoliv, co se vejde do kufru osobního automobilu, kromě tabákových výrobků, alkoholu a zvířat).
V případě zájmu o jakékoliv info se na nás neváhejte obracet pomocí telefonu, sms, či e-mailu, ideálně přes Whatsapp pro co nejpohodlnější a nejrychlejší komunikaci.
Po dohodě je možná i osobní konzultace v Praze, Táboře či Českých Budějovicích.
Telefon : 704 41 47 47

Odpovědi 1 odpověď

anonym
stálý člen stálý člen /
anonym
stálý člen stálý člen / před 3 lety
anonym
před 3 lety
@Alibaba ~ Dobrý den.Prosím nemůžete mi poslat formulář,který se vyplňuje buď už v letadle,nebo v autobusu případně na hotelu? Abych věděl co a jak mám vyplnit.Moc dík Josef

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů