Laguna Beach Resort & Spa

83% Vynikající na základě 192 recenzí
Laguna Beach Resort & Spa

Doporučené termíny

4. 6. (Út) - 11. 6. 2024 (Út)
Letecky z Brna8 dní (7 nocí)
All inclusive
22. 9. (Ne) - 29. 9. 2024 (Ne)
Vlastní8 dní (7 nocí)
All inclusiveFirst minute
Klient nedoporučuje

14.7.-24.7.2021

14.7.-24.7.2021

60%Velmi dobré

Hotel jsme si vybrali na základě krásných obrázků v katalogu CK Blue Style (měli jsme vybranou dovolenou v tomtéž termínu na Džerbě, ale to nám zatrhli, tak jsme zvolili "zelené" Bulharsko.

Hotel je umístěný v krásné, zelené, kvetoucí zahradě, pokoj byl čistý a bez závad, jídlo chutné (vždy jsme si vybrali). Prvním překvapením byl příjezd na hotel, kdy nás řidič autobusu nechal vystoupit před hlavní branou a ukázal nám směr, kudy na recepci (s tím jsme se zatím nikde nesetkali, vždy nás dovezli až před hlavní vchod a do hotelu s námi šla delegátka). Při cestě k recepci jsme pochopili proč. Na každém volném kousku parkovaly auta hostů, takže autobus by tam neprojel (na hotel s více než 100 pokoji je parkoviště zcela nedostatečné). Velkým nedostatkem byla balená voda, kterou jsme si museli kupovat v hotelovém obchůdku, který byl otevřený jen do 19:45 hod., voda v kelímcích byla dostupná pouze v jídelně v době snídaně, oběda a večeře, v baru u bazénu od 10-22:00 hod. a v baru cestou na pláž od 10-17:00 hod. Lobby bar, ve kterém bychom si stejně vše museli zaplatit, byl zavřený z důvodu nedostatku personálu (jak nám sdělila delegátka). Hotel rovněž nemá bankomat a směnárna začala fungovat až od 17.7. (paní ve směnárně měla údajně dovolenou a i poté vůbec neměla drobné).

Nejhorší byl nedostatek slunečníků a lehátek jak u bazénu, tak na pláži. Hotel nabízejí s tím, že pláž je hotelová, ale plavčík na pláži (asi za nějaký bakšiš) pouštěl na pláž i místní, kteří se se svými slunečníky a lehátky neváhali nasáčkovat i půl metru od vás (všude byly nápisy, že se mají dodržovat rozestupy 1,5 m). Když jsme si dovolili upozornit místního obtloustlého pána se stejně stavěnou manželkou, dětmi a celým rozsáhlým příbuzenstvem, že pláž je hotelová a oni nemají náramky, zavolal si líného plavčíka a začal se rozčilovat, že všechny pláže v Bulharsku patří Bulharům a my Češi se tam nemáme roztahovat (bohužel jsem mu rozuměla). Pak jsme to na pláži zkusili ještě další den, ale to už plavčík začal obsazovat i lehátka a slunečníky místními, tak jsme raději využívali slunečník a lehátka u bazénu a do moře jsme se chodili jen vykoupat.

Nevadili mi místní (Bulhaři) hosté v hotelu do doby, než si dovolili jíst, pít alkohol a dokonce kouřit v bazénu, chovali se k nám jak dobytek a dávali nám najevo, že jim vše patří a tudíž si mohou dělat co chtějí.

Jinak personál byl ve většině případů milý a ochotný. Do tohoto hotelu už bychom se tedx opravdu nevrátili.

Termín dovolené s partnerem: červenec 2020

Hodnocení
  • 80% Spokojenost / cena
  • 90% Pokoj
  • 100% Úklid
  • 60% Služby
  • 80% Lokalita
Strava
  • 100% Vynikající
Vhodný pro
  • rodiny s dětmi
  • páry
  • jednotlivce
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (2)/NeNe (1)

Další recenze naleznete na


Může Vás zajímat