Hotel Royal Nozha

87% Vynikající na základě 44 recenzí
Hotel Royal Nozha

Doporučené termíny

8. 5. (St) - 18. 5. 2024 (So)
Letecky z Prahy11 dní (10 nocí)
All inclusiveLast minute
Klient nedoporučuje

Zklamání

Zklamání

50%Dobré

Nemám ve zvyku si stěžovat na kdejakou hloupost,ale dovolena v tomto hotelu ,už byla moc. Byli jsme čtyří a od cestovky jsme měli připlacené dva pokoje s výhledem na bazén. Po příjezdu jsme dostali pouze jeden a druhy v jiném patře s výhledem na příjezdovou cestu. Když jsme šli toto reklamovat,tak nám bylo řečeno,že žádný nemají a bude následující den. Druhý den nám dali pokoj v přízemí (další dva členové rodiny byli v 1 patře) . V pokoji byl takový zápach,že se tam nedalo ani dýchat. Při sprchování tekla voda z koupelny až k wc a na chodbu a místo pevné zástěny tam byl hnusný igelitovy plesnivý závěs. Celý pokoj smrděl zatuchlinou ,plísní a vlhkostí. Trezor,který jsme měli v ceně byl poškozeny a tudíž nepouźitelný. Šli jsme opět na recepci.Jiný pokoj neměli. Museli jsme v něm vydržet. Podvou dnech jsme dostali jiný pokoj, Sice zase bez výhledu na bazén,ale aspoň na stejném patře s rodinou. U toho to pokoje nám přestal fungovat magnetický zámek a nomohli jsme se dostat do pokoje. Zase jsme museli na recepci.

Po několikerém odmagnetizování karty,vyměnění baterek v zámku a všim možným, nám byl přidělen zaměstnanec,pro kterého jsme museli běžet na recepci pokaždé,když jsme chtěli na pokoj aby nám odemkl. Druhý den se jim to konečně podařilo opravit.

Další věc co stojí za zmínku je výtah. Aby se rozjel,museli jsme si k sobě přitlačit křídla vnitřních dveří. Jinak se jenom otvírali a zavírali a výtah se ani nehnul.

Restaurace také super. Buď nebyli talíře nebo příbory nebo už nic k jìdlu. Něco už jsem procestovala ale s tímto jsem se ještě nesetkala.

Pláž samý plast,chaluhy,hadry, které vlny nanesly na břeh.

Najivně jsem si myslela,že to do druhéhe dne uklidí. To se bohužel nestalo.

Okolí hotelu a města je jedno velké smetiště. Moc jsem se na dovolenou těšila a jsem velice zklamaná. Za mne Tunisko už nikdy více.

Termín dovolené s přáteli: srpen 2023

Hodnocení
  • 60% Spokojenost / cena
  • 70% Pokoj
  • 80% Úklid
  • 60% Služby
  • 30% Lokalita
  • 60% Vybavení
Strava
  • 50% Dobrá
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (0)

Další recenze naleznete na


Může Vás zajímat